Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2013 00:48 - Оставка!
Автор: balkanian Категория: История   
Прочетен: 627 Коментари: 1 Гласове:
0




Не става въпрос дали сегашното правителство може или не може да управлява страната или да извърши някакви ремонти, а че политиците от това правителство нямат моралното право да провеждат реформи след като са били преди на власт и не са ги провели.

По-големият проблем е, че има нужда от наистина радикални мерки, а парламентът не разполага с хора, които да искат да ги проведат.

И още по-големият проблем е, че при сегашното разпределение на политическите влияния, не може да се очаква друг резултат независимо от това колко на брой избори ще се проведат.

По същество виждаме нежелание на цялата политическа класа да спре изтичането на националните богатства, и нежелание да се раздаде вътрешна справедливост.

Насреща обаче е нежеланието на масите нещата да продължават по същия начин.

В тази патова ситуация като фигурки от домино ще се сринат правителството, парламентът и даже президентът, и понеже животът трябва да продължи, известно време ще се кара на автопилот със служебното правителство, а в това време трябва да се промени всичко.

Ако служебното правителство намери необходимия механизъм на управление чрез обществено обсъждане, няма да имаме нужда от парламент, и така ще си спестим огромните суми за поддържане на избори и политическа партизанщина.

Доколкото аз ги чувствам нещата, ножът е опрял до кокала.





Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vladov2007 - Протестиращите са мили, но нищо не ...
22.07.2013 02:25
Протестиращите са мили, но нищо не ги оправдава да пречат. В страната хора умират от глад, безработица... имахме запалвания- сега с всеки ден животът на бедните се успокоява, условията за бизнес се подобряват.. и ще се отварят работни места- щом Правителството ще се разплати с бизнеса

АКТУАЛИЗИРА СЕ БюДЖЕТА, ЗА ДА СЕ ПЛАТИ НА БИЗНЕСА- БюДЖЕТЪТ Е ЗАКОН И НЯМА КАК ДА СЕ НАРУШАВА

ПРЕТЕНДЕНТИТЕ СЮЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЛЪЖАТ, ЗА ДА НАДЪХВАТ ХОРАТА ДА ПРОТЕСТИРАТ... САМО С ЛЪЖИ

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ ИМА ВЕЧЕ ШИРОКА ПОДКРЕПА И ТО НЯМА КАК ДА ИЗОСТАВИ ЗАДСАЧИТЕ ПОСТАВЕНИ МУ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ, А ДА ИЗПЪЛНИ ЦИНИЧНИТЕ ИСКАНИЯ... ТО ДАЖЕ НЕ ПРИЛАГА ЗАКОНА, ЗА ДА СПРЕ ТЕЗИ ПРОТИВОЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ... НАЛИ СА УМНИ, ИНТЕЛИГЕНТНО- НЕКА СЕ ЗАСРЯМЯТ , ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ... ПОСТЪПКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ... НА ДЪРЖАВАТА

НЕЩО НЕ СА ВИ ВЕРНИ ОЦЕНКИТЕ И ЗАЩО НЕ СИ СПОМНЯТЕ, ЧЕ:
в тези 24 години само при управление на партии ДПС, БСП
- станахме членове на ЕС
-имахне ръст на икономиката 8%, -над 20 милиарда инвестиции, -удвояване на доходите... КАКВИ ГИ ПИШЕТЕ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ И СА ВИ ЗАБЛУДИЛИ ИЛИ ВИЕ ИСКАТЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ и защо го правите?!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkanian
Категория: История
Прочетен: 839646
Постинги: 608
Коментари: 509
Гласове: 1300
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031